DNB kutter boliglånsrentene

dnb

Trond Bentestuen, konserndirektør DNB.

DNB kutter rentene på boliglån med inntil 0,15 prosentpoeng.DNBs beste rentetilbud blir på 1,90 prosentpoeng, som vil gjelde for unge som skal etablere seg for første gang (BLU Start).

– Som følge av utviklingen i rentemarkedet og konkurransesituasjonen, har DNB besluttet å kutte rentene på boliglån med inntil 0,15 prosentpoeng. Rentene på fast og flytende boliglån er nå rekordlave sier konserndirektør for personmarkedet, Trond Bentestuen.

De nye prisene vil være gjeldende fra 29. mars for nye lån. For eksisterende kunder trer renteendringen i kraft 30. mai. Fra tidligere vet vi at mange kunder ringer oss rett etter et rentekutt for å vite når det får effekt for dem. Det trenger de ikke. Alle kunder som får rentekutt får melding i nettbanken eller brev i posten med den nye rentesatsen.

– Norsk økonomi er i endring, og vi er inne i et lavrentescenario. Samtidig har bankenes kostnad ved å hente penger i det internasjonale markedet økt den siste tiden. Vi må derfor balansere ulike hensyn når vi vurderer rentene, sier Bentestuen.

Reklamer