Eiendomsmegler tilbyr salg uten megler

propr

Propr kan spare boligselgere for titusener.

For første gang tilbyr en eiendomsmeglerkjede kundene et alternativ, der de kan selge boligen uten megler. Bak tjenesten Propr.no står Sem & Johnsen, kjent for fagkompetanse og eksklusivitet.

– Vi tror at etterspørselen etter spesialisttjenester fra meglere vil øke, men at volumsalgene i økende grad vil bli digitalisert. Gjennom selvhjelpstjenesten Propr kan du nå selge din bolig privat, via Finn.no, uten bruk av eiendomsmegler. Dermed sparer du penger, samtidig som det er helt trygt både for deg og den som kjøper boligen, sier Christoffer Askjer, daglig leder i Sem & Johnsen.

Forbrukere vinner
Propr.no er et godt alternativ for de som eier standardboliger og vil ta en del av jobben selv. Ved å benytte cirka 20-50 timer selv kan disse nå selge boligen for en betydelig lavere sum.

Total kostnadsramme ved boligsalg er normalt på cirka 3-3,5 prosent av boligens verdi, hvor halvparten utgjør meglerprovisjon.

– Den digitale teknologien driver kostnadene for tjenester nedover. Dette opplevde man raskt innen aksjemegling, og nå er det duket for at en seriøs og profesjonell aktør gjør det samme innen eiendomsmegling. For kundene er dette uten tvil et gode, sier Askjer.

Volummeglere taper
I Norge selges det vel 100.000 boliger i året, der omtrent alle involverer eiendomsmegler. Propr har som mål å øke andelen transaksjoner, der boligeier selger selv, betydelig de neste årene.

– Om få år kommer en betydelig andel av landets boliger til å bli solgt uten megler. Nå er forbrukerne blitt modne for en trygg, enkel og billig tjeneste som Propr, sier Christoffer Askjer, daglig leder i Sem & Johnsen.

Det er benyttet betydelige ressurser for å sikre at salgsprosessen fungerer optimalt. Selve oppgjøret tar Sem & Johnsen Oppgjør AS seg av, slik at man sikrer markedsledende kvalitet.

Reklamer