Rekordhøy premie gir VikingLotto-feber

vikinglotto

Spiller du VikingLotto?

Nordmenns interesse for VikingLotto stiger i takt med rekordpotten. Forrige uke leverte hele 827 000 nordmenn inn en kupong. Premiepotten har bygget seg opp til svimlende 502 millioner kroner siden sist lykketallet ble trukket i november i fjor. Det er første gang i historien at potten passerer en halv milliard kroner.

Dersom en nordmann er alene om å ha seks rette, og lykketallet er blant de trukne tallene, kan han eller hun innkassere hele summen. Da er det kanskje ikke så rart at stadig flere ønsker å være med i trekningen.

– Vi er spent på om vi slår den gamle deltakerrekorden fra uke 52 i 2011, som var første gang potten passerte 200 millioner kroner. Den uka spilte over 930 000 nordmenn VikingLotto, og omsetningen var på over 89 millioner kroner sier merkevareansvarlig for lotterispill i Norsk Tipping, Marit Elton.

Grunnen til at premien er blitt så høy, er at lykketallet ikke er blitt trukket siden 4. november i fjor. Dermed har lykketallpotten kunnet stige jevnt og trutt i hele 40 uker. I teorien vil lykketallet bli trukket i snitt hver åttende uke.