Design din egen kjøkkenhette

thermex

Gi kjøkkenet et friskt pust med en egendesignet kjøkkenhette.

Oppussing er populært uansett om du skal selge boligen eller ikke. Å pusse opp kjøkkenet kan øke verdien på boligen din ganske mye, og nå kan du kjøkkenet et friskt pust med en egendesignet kjøkkenhette. Den danske produsenten Thermex tilbyr å lage løsninger i kundenes egen design – også i store størrelser på opptil 2,3 meter i bredden og 1,1 meter i dybden.

Montering av kjøkkenhetten under et overskap er en klassisk og elegant løsning. De loftintegrerte modellene er gjemt bort på loftet, slik at kun sugeflaten er synlig. Dette gir en oversiktlig løsning som også kan betjenes trådløst.

En annen avansert løsning er innbygging i bordet. Kjøkkenhetten løfter seg da opp fra bordplaten når den brukes, og forblir ellers skjult i underskapet. De veggmonterte modellene er praktiske på grunn av den høye sugestyrken. I tillegg får man god oversikt over matlagingen, ettersom den «flate» designen gjør det mulig å stå tett opp mot kjøkkenhetten.

Et annet populært alternativ er fritthengende kjøkkenhetter. De fås også i dekorativt designede lampemodeller med resirkulering av den rensede luften.

Reklamer