210 deltok på Lindorffkonferansen

lindorffkonferansen

Deltagere fikk tankevekkende dager under årets Lindorffkonferanse.

Inkasso er en del av den økonomiske hverdagen for mange nordmenn. Mange nordmenn får purringer og inkassokrav, mange bedrifter er avhengig av inkasso for inndriving av gjeld og mange nordmenn har inkasso som yrke.

Nær 210 deltagere fikk en tankevekkende og motiverende dager fra start til slutt. Sammen med foredragsholderne sørget Per Henrik Stenstrøm, dagens konferansier, for spennende innlegg om digitalisering, gjeld, primadonnaer og de nyeste trendene innen inkassofaget.

Med en god blanding av Lindorffs interne og eksterne foredragsholdere som Hanne Riksheim, Eline Hvidsten, Eirik Larsen (DNB markets), Erlend Kroom (Digipost), Kim Daniel Arthur (spillgründer), Christian Kamhaug og Hege Stokmo (Virke inkasso). De satte fokus på ulike aspekter ved inkassofaget.

På konferansen ble rykende ferske funn fra Lindorffanalysen presentert av sjefsanalytiker i Lindorff, Anette Huseby. Funnene er tydelige: Det blir tøffere for de som allerede sliter.

15% flere bedrifter gikk konkurs i andre kvartal, sammenlignet med andre kvartal i fjor. Videre ser vi at færre privatpersoner får betalingsanmerkning, og summene de skylder er 7,8 % lavere enn i fjor. Men antall betalingsanmerkninger per person har økt, fra et snitt på 4,9 til 5,3 saker.

Reklamer