KIWI dobler bonusen

kiwi

Mer bonus på KIWI.

Nå blir det mulig å spare enda mer penger når man kjøper frukt og grønt i dagligvarebutikkene til KIWI. Matbutikkgiganten dobler nemlig bonusen. – Vi gir oss aldri på pris! Derfor dobler vi bonusen på ferske frukt og grønnsaker fra 7,5 til 15 prosent, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

For nøyaktig ett år siden lanserte KIWI fordelsprogrammet KIWI PLUSS, som har gitt kundene 7,5 prosent bonus på frukt og grønnsaker. I løpet av ett år har KIWIs kunder spart 300 millioner kroner i Trumf-bonus. 90 millioner kroner er ren frukt- og grøntbonus.

– Sunnhet til folket er KIWIs hjertesak, og vi har kjempet for lavere priser på frukt og grønt i en årrekke, blant annet gjennom momskuttkampanjer og KIWI PLUSS. Ved å doble bonusen på frukt og grønnsaker befester vi posisjonen som landets sunneste dagligvarekjede, sier KIWI-sjefen.

Han kaller dagens KIWI-nyhet en gavepakke til kjedens 670.000 PLUSS-kunder.

– Nå gjør vi det enda billigere for våre kunder å spise sunn mat. Gjennom årenes løp har vi fått bevist gang på gang at det norske folk spiser sunnere, når sunn mat blir billigere. Lavere priser påvirker forbruket vårt – og med det helsen vår, sier Bjørkøy, som lover å aldri gi seg på pris.

Reklamer