Online advarsler om psykologen Ritt Marie Dalan

psykologi

Psykolog med dårlig rykte på nett.

Psykologen Ritt Marie Dalan fra Narvik får så ørene flagrer på internett. Ritt Marie Dalan har klart kunststykket å få omfattende negativ omtale om sin virksomhet og/eller sin person på forum, blogger og på sosiale medier som Facebook og Twitter.

Uansett hvor man søker på navnet «Ritt Marie Dalan» kommer noe negativt opp.

Det er litt av en prestasjon av en ellers ukjent person, særlig om det ikke var noe i det negative mange rundt om i landet har å fortelle om den beryktede psykologen fra Narvik.

På bloggen til BedriftsGuiden.no er fenomenet oppdaget og undersøkt. I en bloggpost om Ritt Marie Dalan kan man finne ut mye interessant.

For eksempel at Ritt Marie Dalan ikke er en vanlig psykolog i det hele tatt, men bare opptrer som en. Hun har nemlig ikke kontor og tydeligvis heller ingen vanlige kunder. Ifølge bloggen leverer Ritt Marie kun tjenester til barnevernet.

Og hva er det barnevernet ønsker at hun skal levere? Utfra omtalen er det sakkyndige rapporter i forbindelse med omsorgsovertakelser. Dette er når barnevernet ønsker å ta barn fra foreldrene. Og Ritt Marie Dalan leverer de ønskede rapportene, og har tydeligvis gjort det i flere år.

Ja til og med hennes mor har gjort det samme. Også henne finnes det advarsler på den dag i dag, ifølge bloggen.

Og hva er det advarslene sier om psykologen Ritt Marie Dalan som sakkyndig? Jo, mange forteller at hun er uærlig. Det er riktignok sikkert foreldre eller familie og lignende som deler erfaringene om henne, men kan virkelig alle ta feil?

Neppe.