Narsissisme og barnevern går viralt på YouTube og TikTok

Gunnar Andreassen og Hans Anton Kristiansen. Foto: GunnarAndreassen.com.

Det er mange morsomme og underholdende videoer som går viralt på YouTube og/eller TikTok, men de fleste videoene er av det mer lettsindige slaget. Ett av unntakene synes å være barnevernet og narsissisme.

Influenseren Hans Anton Kristiansen har laget flere videoer om emnene barnevern og narsissisme. For de som ikke vet hva narsissisme eller en narsissist er så er det en mental lidelse på linje med psykopater og sosiopater.

Narsissistisk personlighetsforstyrrelse kjennetegnes av stort behov for oppmerksomhet og beundring, overdreven oppfatning av egen betydning, arroganse, utnyttelse av andre og lite empati.

Slike mennesker kan ha en svært negativ effekt på mennesker de kommer i kontakt med, og mange nordmenn er tydeligvis interessert i å vite mer om emnet for selv ikke å bli ofre. Det samme kan nok sies om barnevern.

Hans Anton har i løpet av 60 dager hatt utrolige 1,2 millioner visninger på TikTok av sine videoer om barnevernet og narsissisme. Jeg var så heldig å få Hans Anton med på en podcast. Og selvsagt, podcasten har også gått viralt med flere tusen visninger på YouTube i løpet av bare noen dager!

Lyden er litt lav grunnet teknisk problem med mikrofonen. Du finner denne podcast episoden på Facebook, YouTube, Rumble og Bitchute.